Surfen, spelen op het strand of kamperen in de duinen 

  • Surfana
  • 10 - 400 personen
  • Binnen en Buiten
  • Beschrijving

Wil jij iets anders-dan-anders organiseren met jouw school? Kom naar Surfana! Met twee surfkampen midden in de natuur van Bloemendaal en Vlieland en drie surfscholen direct op het strand in Zandvoort, Bloemendaal en Vlieland zorgen wij ervoor dat de leerlingen een onvergeetbare ervaring zullen hebben. 

Sportdag op het strand
Het organiseren van een sportdag kan een lastige opgave zijn. Wij nemen het daarom graag van je over. Van grote groepen tot 400 leerlingen, of juist een sportdag met alleen een klas. We hebben diverse activiteiten die jullie naar eigen wens samen kunnen stellen. Wij zorgen vervolgens voor de leukste sportdag aan zee. 

Het tofste schoolkamp in Nederland 
Veel mensen denken dat je voor een leuk actief schoolkamp naar het buitenland moet. Wij bieden twee schoolkamplocaties dichtbij huis die hier zeker niet voor onderdoen. De activiteiten voor deze week zijn uiteraard ook weer naar wens samen te stellen. 

Surfles als klassenuitje 
Om er even lekker met een klas tussenuit te gaan is het strand natuurlijk de ideale optie. En ja, wat is er leuker dan klasgenoten samen te leren surfen? Onze klassenuitje en sportlessen zijn groot favoriet.

Met meer dan 15 jaar ervaring in het organiseren van surflessen, schooluitjes en schoolkampen weten wij precies wat de kids leuk vinden. Beloofd! Zien we jullie snel? 

Ligging uitje

Zandvoort, Bloemendaal en Vlieland

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!