Op surfkamp in Nederland

  • Surfana
  • 1 - 50 personen
  • Binnen en Buiten
  • Beschrijving

Hoe tof was het vroeger om zonder je ouders met vrienden op zomerkamp te gaan? Soms spannend, maar altijd leuk! Het plezier dat dit ons gebracht heeft, willen wij nu graag doorgeven aan de kids. En dus organiseren we met Surfana de leukste surfkampen in Nederland. 

In de zomervakantie biedt Surfana meerdere surfkampen aan voor jong en oud tot 18 jaar. Kampen waarbij ze op een surfplank dobberen in de Noordzee, wilde dieren spotten in de duinen en ‘s avonds Weerwolven bij het kampvuur. Een onvergetelijke vakantie, zonder ouders! 

Kids kampen: 8-11 jaar
Onze kids kampen zijn 2 of 5 dagen waarbij de kinderen thuis in hun eigen bed slapen. Ze ravotten elke dag in de duinen, spelen in het water en samen halen we natuurlijk veel kattenkwaad uit. Deze kampen zijn in Zandvoort en Bloemendaal.

Tienerkampen: 12-15 en 15-17 jaar
Onze tienerkampen zijn 7 dagen op locatie in de duinen, aan het strand. Ze krijgen elke dag surfles, zingen en dansen op de bonte avond en maken vrienden voor het leven. Deze kampen zijn in Bloemendaal en op Vlieland. 

Met meer dan 15 jaar ervaring in het organiseren van surflessen, schooluitjes en surfkampen weten wij precies wat kinderen leuk vinden. Beloofd! Zien we jullie snel?

Voor kinderen organiseren we ook schoolkampen en schooluitjes, kinderfeestjes, een kids surfclub en ze zijn welkom op ons jaarlijkse Surfana Festival in Bloemendaal. 

Ligging uitje

Zandvoort, Bloemendaal en Vlieland 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!